Dobavni roki

Ker so nas vsa družinska podjetja obvestila, da bodo zmanjšala proizvodnjo z delavci zaradi COVID19 in nas tudi prosila, da navedemo roke z zamudami, jih prilagamo spodaj. Približni dobavni roki v času COVID-19 so:
– dobavni rok za Anglijo je približno 14 dni (v primeru nedobavljivosti ali daljši dobavljivosti izdelka, Vas bomo poklicali),
– dobavni rok za Poljsko – Maylily, CocoBird, Przesplot, Fun With Mum, Bellochi, Floo for baby je z zamudo okoli 21 dni,
– izredne razmere že lep čas vladajo v družinskem podjetju MAMO – TATO, kjer je lahko dobavni rok tudi v razponu od 28 – 31 dni. Zelo lepo prosijo za vso prijaznost in razumevanje,
– dobavni rok za Mojzesove košare je med 14 in 21 dni,
– dobavni rok z zamudo iz Danske za tetra pleničke Pippi je okoli 14 dni,

– tudi slovenski dobavitelj za Done by Deer tetra pleničke lahko ima zamude do 14 dni. 

Vse to so navedeni roki glede na dotedanje preračunane zamude, ki smo jih analizirali v podjetju. Seveda pa so lahko izdelki dokončani tudi prej ali v roku.

Zares se iskreno zahvaljujemo za vso prijaznost, razumevanje in strpnost.


Dobavni rok za Anglijo je 4-7 dni dni. Zajema pa naslednje blagovne znamke:
– Baby Art, 
– Boon,
– Dreamgenii,
– Fisher Price,
– Forever Friends,
– Guess How Much I Love You,
– Mothercare,
– Silvercloud,
– Tiny Love,
– Tommee Tippee,
– Vital Baby.

Dobavni rok za Poljsko – MAMO TATO, Maylily, CocoBird, Przesplot je 14. dni, zaradi tega, ker oddana naročila sproti šivajo in pripravljajo. Izjemoma se lahko rok podaljša, če jim poide blago ali, če se oddajajo naročila v času praznikov in kolektivnih dopustov.

Dobavni rok za Floo for Baby (zimske vreče z dvojno izolacijo, kompleti in rokavičke): dobavni rok je 2-3 tedne, saj dobaviteljica vse sama pripravlja in šiva.

Dobavni rok za Makaszko (XXL gnezdeca, torbe iz eko usnja, potiskane zimske vreče in muffki): dobavni rok je 7 – 14 dni. V kolikor stvari potrebujete prej se lahko dogovorimo, da pridejo v roku 4 dni (to lahko napišete v opombo ali nas pokličete)!

Mojzesove košare: vse košare so na zalogi pri dobavitelju. Z njimi imamo dogovorjen drop shipping. Priprava traja okoli 7 – 14 dni (da je nakazilo vidno na njihovem TRRju, predaja DPDju in nato dostava). Košare pridejo direktno na Vaš naslov.

Znamki Done by Deer in Elodie Details sta na zalogi pri našem slovenskem dobavitelju, zaradi tega je dobavni rok zanju 2-4 dni, izjemoma 14 dni, če jim je slučajno roba pošla.